Ingen modeblogg?

img_1035 (MMS)

Klippte av ärmarna på skjortan och sommaren är redo! Dags för mig att ladda systemkameran för vidare uppdateringar! Skjorta från HM Bustier från HM Halsband från London


Kommentarer
Postat av: bloggare på icedaniel.se

Det är väl bra att människor vågar berätta vad de har för sexuell-läggning och vad typ av sexualitet de gillar. Men jag förstår inte vad du beundrar ! Beundrar du t ex Magnus Hedman som går ut med att han hade sex med unga rumänskor. Beundrar du Itailiens premiärminster Berlusconi som är 70 år gammal som erkänner att han gillar ha sex med unga tjejer ? Vad är det du beundrar ? Alt 1, Att man vägar stå för sin sexualitet, alt 2 Att Anton är homsexuell ? Man beundrar ofta dom som har samma normer som man själv och fördömer dom som har andra normer som inte passar med sina. Låt folk han vilken sexualitet de vill oavsett det är Anton eller Magnus Hedman !

2011-03-10 @ 18:09:31
URL: http://www.icedaniel.se
Postat av: Miss Jenny

snyggt värre :D

2011-03-10 @ 22:13:21
URL: http://missjenny.uppsalanoje.com
Postat av: fia

svar till icedaniel.se



Nu är du lite ute och cyklar. Att gilla yngre tjejer eller unga rumänskor har väl inget med sexuelläggning att göra? Sen att komma ut som fotbollsspelare, med en känd farsa och inte göra det större än så, kanon! Jag förstår dock inte vad du försöker säga här.

2011-03-11 @ 21:19:51
URL: http://essysofia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0